Monday, December 19, 2016

Kun on kriisiajat kansojen pitää olla aseistauneita, jotteivat jää matuinvaasioiden lahdattaviksi, kuten Ryssän ja erilaisten kalifaattien haaveilijoiden

Kun on kriisiajat kansojen pitää olla aseistauneita, jotteivat jää matuinvaasioiden lahdattaviksi, kuten miehittäjä-Ryssän ja erilaisten kalifaattien haaveilijoidenMe muistamme että puna-armeija raiskasi murhasi miljoonia, ählyt vasta harjoittelevat. "Russian ambassador shooting moment"

Allah akkubar = Ylistäkäämme Herraa 

Tämä miehittäjä-Ryssän edustaja paviaanikoira vladimir putin odottaa vain häkittämistään: Ihmettelen oheista netistä nappaamaani kuvaa otsikkonsa perusteella. Eikö selkeintä olisi vaatia Ryssää häipymään hevonvittuun alueiltamme?


Aadolf Hitler ei syyttä nimittänyt Ryssälää: "Judenstaat". Mitä Stalin juutalaisenpoikana sitä Putin Rotenbergien ymv kasaarien rahakytkyissä:


Seppo Lehto http://tartonrauha.blogspot.fi 

Miehittäjä-Ryssä hevonvittuun loisimasta Turkin, Suomen, muun Baltian, Saksan, Ukrainan, Georgian, Tsetsenian ja Japanin alueilta. Suomi 100 vuotta täyteen kokonaisena, ilman miehittäjä-Ryssän joukkoja loisimassa alueillamme, kiitos, spasiba ;)
 http://maahanmuuttokriitikoita.blogspot.fi

Katsokaa lisää blogeistani ja kommentoikaa kiitos


Tamperelainen Seppo Lehto historioitsija kulttuurihistorioitsija, sekä kuntavaaliehdokas Tampere 2017

Oikein rauhaisaa Joulunaikaa kaikille tosisuomalaisille
Seppo Lehto Herran rauhaa kaikille:--------------------------------------------------
http://aseidenkieltologiikka-mamuihin.blogspot.fi/
--------------------------------------------------------------------------------------------------No comments:

Post a Comment